Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli çok ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder enseışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı maslahataretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” ovası mevcut baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan can sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Mono blok gövde kuruluşsı kısım sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Bu bakım barkodlu vesika sahibi kurumların ortaklık ile e-Büyüklük Bapsı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile ön sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın Yangın Kapısı merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı gaileü üs alınır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + kısım seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bâtınin tercih edilir.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen baş aktif bapnın kızdırmae peklik seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page